Despre Noi

Experienta

Cu o experienta de peste 13 ani in industria textila din Romania – Accacia este partenerul Dumneavoastra de incredere pentru inventarul moale dintr-un hotel sau pensiune.

dotare camera hotel Accacia

 

Din 2011 activam pe piata dotarilor hoteliere si de restaurant avand peste 600 clienti nationali serviti cu succes.

Am participat la ultimele 3 editii ale Targului International de Dotari Hoteliere RomHotel cu standul Accacia by Elit Hoteliere.

Calitatea Produselor

Sistemul integrat de management al calitatii si perpetua noastra dorinta de a furniza cel mai accesibil produs la cel mai inalt standard de calitate ne diferentiaza pe piata nationala de dotari complete HoReCa.

Cu un portofoliu de peste 26 parteneri internationali – producatori in proportie de peste 95% – vom gasi intotdeauna produsul perfect integrat conceptului gandit de Dumneavoastra.

Atentia la Detalii

oferta minibar si seif

Cu totii stim ca diferenta unei experiente in hotel sau restaurant pentru oaspetii Dumneavoastra sta in detalii.

De aceea suntem permanent prezenti la targuri si expozitii internationale de profil pentru a va putea oferi o gama cat mai diversificata din care puteti alege produsul cu detaliul important, pentru locatia Dumneavoastra.

 

Personalizarea Produselor

dotare Marshall Bucuresti 5* by Accacia

Intr-o lume actuala in care predomina productia in serie, unicitatea vine ca o gura de oxigen pentru clienti.

Personalizarea produselor da un plus de unicitate si stil ce cu siguranta va fi remarcat si apreciat de oaspetii Dumneavoastra.

Parteneri de Incredere

Suntem constant preocupati sa va oferim cele mai bune produse si servicii.

Avem priceperea, partenerii strategici si resursele de a duce la bun sfarsit orice proiect, oricat de ambitios sau complicat.

Va invitam sa descoperiti produsele noastre si va asiguram ca vom fi tot timpul partenerul Dumneavoastra onest si nu un simplu furnizor.

SUNA ACUM