Oferte Speciale

ASPIRATOARE PROFESIONALE HoReCa

Posted On martie 14, 2018 at 5:13 pm by / Comentariile sunt închise pentru ASPIRATOARE PROFESIONALE HoReCa

Cea mai frecventa intrebare din partea companiilor de curatenie si personalului de curatenie din sectorul HoReCa este: cat costa ?

Raspunsul la aceasta intrebare variaza functie de echipament si suprafata ce trebuie curatata sau intretinuta.

Din 2013 activam pe piata echipamentelor profesionale de curatenie, fiind importatori pentru renumite branduri internationale.

Am cautat intotdeauna sa oferim clientilor nostri cele mai performante echipamente profesionale de curatenie, impreuna cu un service la nivel national si un stoc de consumabile si accesorii constant.

Cand vine vorba de aspiratoare profesionale, trebuie sa intelegem faptul ca NU EXISTA un aspirator bun la toate nevoile noastre.

Aspiratoarele profesionale se impart – cel putin pentru sectorul HoReCa in trei categorii distincte:

 

Aspiratoarele profesionale pentru praf importate si comercializate de compania noastra sunt conforme cu noile standarde europene de eficienta energetica cat si de eficienta la nivel de emitere praf in aerul respirat.  Aspiratoarele noastre au nivel HEPA 12 si chiar 13 ceea ce inseamna ca opresc 99.8% din impuritati la nivel de filtru si sac HEPA.

Oricare ar fi activitatea Dumneavoastra, ce necesita un echipament de curatenie profesional, noi va putem oferi solutia functie de bugetul disponibil.

Cu incredere va invitam sa vizitati website-ul nostru si sa ne solicitati fie oferta fie o demonstratie in propria locatie.

Echipa Accacia by ElitHoteliere.ro

 

 

SUNA ACUM